Team- en groepscoaching

Ben je op zoek naar een leuk en leerzaam uitje met je familie, vrienden of collega’s? Wil je de samenwerking binnen je afdeling of team versterken? Bij ‘t Ganse Wij kun je terecht voor team- of groepscoaching met paarden in een prachtige landelijke omgeving.

In elke groep komen verschillende denkbeelden, overtuigingen en patronen voor die de onderlinge samenwerking en verhoudingen beïnvloeden. Team- of groepscoaching met paarden helpt om het inzicht hierin te vergroten en zicht te krijgen op mogelijke oplossingsrichtingen.

Bij team- of groepscoaching werk ik samen met de paarden en met collega coach Ellen Koster van Atenka coaching. Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als een combinatie tussen systemische en ervaringsgerichte coaching. We werken daarom met de paarden (ervaringsgericht) en soms alleen tussen de paarden (systemisch) maar vaak is het een combinatie van beiden.

Ben je opzoek naar een arrangement waar coaching met paarden een onderdeel van uitmaakt? Informeer dan naar de mogelijkheden. Vanuit ‘t Ganse Wij werken wij samen met diverse partijen in de omgeving.

Voor meer informatie neem contact op via [email protected] of 06 – 17 14 18 10

Ander aanbod van ‘t Ganse Wij: