Nieuws en weetjes

Hier vind je nieuws en weetjes over de praktijk, coaching en alles wat daaraan gelieerd is en interessant kan zijn. Een deel van de nieuws en weetjes zijn ook gepubliceerd via Facebook, Instagram en of LinkedIn. Wil je op de hoogte blijven, dan kun je mij ook via deze sociale kanalen volgen. Je vindt de link naar deze platforms onderaan elke pagina van deze site.

17 september 2022

De start van een mooie samenwerking. Vanaf heden biedt ‘t Ganse Wij ook team- en groepscoaching aan in samenwerking met Ellen Koster van Atenka coaching. Heb je interesse? Kijk dan op de pagina over team- en groepscoaching of neem contact op voor meer informatie.

4 februari 2022

Vanaf september 2022 ga ik mij specialiseren in natuurcoaching voor vrouwen met autisme. Ik zoek daarvoor nog vrouwen die een traject willen volgen onder begeleiding van mij en mijn opleidingsinstituut (Windesheim). Heb jij een indicatie voor autisme, ben je ouder dan 18, ben je normaal of hoogbegaafd en heb je interesse, neem dan contact met mij op. De contactgegevens vind je op de contactpagina.