Aanbod

Hier vind je het aanbod van ‘t Ganse Wij. Afhankelijk van jouw hulpvraag en situatie kun je kiezen uit verschillenden trajecten en coachmethodes.

Klik hieronder op het aanbod waar je interesse naar uit gaat of grasduin door alle opties heen om tot een keuze te komen.

Kom je er niet uit? Geen probleem. Neem dan contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Een goede hulpvraag formuleren is ook best lastig. Het betekent dat je voor jezelf erkent dat er een probleem is en dat je daar hulp bij nodig hebt. Wat je vaak in de praktijk ziet is dat het probleem soms op een andere plek blijkt te zitten dan waar je aanvankelijk dacht. Coaching helpt je om de kern te ontdekken van dat waar je moeite mee hebt of waar je tegenaan loopt. Zo kun je ook voor een oplossingsrichting kiezen die daadwerkelijk helpend is. Het komt dan ook voor dat de hulpvraag die je bij de start geformuleerd had, gaande weg het traject verandert. En dat geldt ook voor de werkwijze. Een combinatie van bijvoorbeeld coaching met paarden en een sessie waarin we er op uit gaan (wandelcoaching) is daarom zeker ook mogelijk.