Loopbaantraject

Het loopbaantraject bij ‘t Ganse wij bestaat uit zes bijeenkomsten van anderhalf uur. Tijdens de bijeenkomsten werk je via verschillende opdrachten toe naar een helder inzicht in jezelf, in je mogelijkheden en toekomstperspectief binnen je carrière. Tijdens de bijeenkomsten struinen we letterlijk verschillende paden af en onderzoeken we verschillende stappen.

“Ikigai kan een van de redenen zijn voor de lange levensduur van de bevolking van Okinawa. Okinawanen hebben minder zin om met pensioen te gaan, omdat mensen hun favoriete werk blijven doen zolang ze gezond blijven.”

National Geographic-verslaggever Dan Buettner

Ikigai model loopbaantraject

De Ikigai principes laten zich goed combineren met coaching in en met de natuur. Een bezoek aan of het kijken naar de natuur leidt tot vermindering van negatieve emoties. Boosheid, vermoeidheid en somberheid en er is sprake van een toename van positieve gevoelens en energie (Bowler e.a., 2010; Velarde, Fry, & Tveit, 2007). Er ontstaat door het werken in het met de natuur de juiste energie om met de onderdelen van het Ikigai model aan de slag te gaan.

Naast de bijeenkomsten krijg je huiswerkopdrachten mee ter voorbereiding van de volgende bijeenkomst en/of ter verdieping van de afgelopen sessie. Aan het eind van het loopbaantraject heb je zicht op alle onderdelen van het Ikigai model. Je weet welke vervolgstappen je kan gaan nemen.

Praktische informatie

De kosten van het loopbaantraject bedraagt €765,- inclusief btw. Het is mogelijk om het aantal bijeenkomsten uit te breiden mocht dat nodig zijn. Hiervoor wordt €85,- inclusief btw per bijeenkomst voor in rekening gebracht. Het traject bevat naast de zes inhoudelijke bijeenkomsten een intakebijeenkomst van 45 minuten.

Ander aanbod van ‘t Ganse Wij: