Coaching ‘on the farm’

Coaching ‘on the farm’ is een soort coaching ‘on the job’ maar dan bij ons op de boerderij. Je krijgt een passende outfit (laarzen en overal) en loopt twee uur mee met de dagelijkse werkzaamheden tussen en met de paarden, varkens en kippen. Ondertussen ga je aan de slag met je hulpvraag en wordt je daarop door mij gecoacht.

Actief bewegen en coaching is een goede combinatie die tot mooie resultaten leidt. Uit onderzoek is gebleken dat een combinatie van oefeningen voor je lichaam en voor je brein, de effecten op zowel je lichaam als je brein vergroot (Hötting et al 2013). Door te bewegen maakt je lichaam dopamine vrij, waardoor je bijvoorbeeld beter in staat bent om connecties te leggen en op nieuwe ideeën te komen. Dit helpt in de zoektocht naar het antwoord op je hulpvraag.

Daarnaast biedt de omgeving (het erf, de dieren, de werkzaamheden) veel ruimte voor oefeningen en metaforen die je helpen om een ander gezichtspunt in te nemen ten opzichte van je hulpvraag.

Deze vorm van coaching kun je als aparte sessie maar ook als traject van meerdere sessies doen. Ook kun je in een traject kiezen voor een combinatie tussen de verschillende werkvormen bijvoorbeeld coaching met paarden en coaching ‘on the farm’.

coaching on the farm
Bo het varken

Praktische informatie

Voor coaching ‘on the farm’ wordt €85,- per twee uur in rekening gebracht. Dit is inclusief btw en gebruik van laarzen en overal.

Hou er rekening mee dat deze vorm van coaching alleen in de ochtend mogelijk is omdat dit afgestemd wordt op de voerrondes van onze dieren.

Ander aanbod van ‘t Ganse Wij: